rendezvények felsorolás
Jul 03

Esküvők

Valamennyi ember életében előbb vagy utóbb elérkezik a nagy esemény, az esküvője, amit szeretne igazán felejthetetlenné tenni. Egy esküvő megszervezése rengeteg időt, energiát, utánajárást igényel, amelyet sokan munkájuk után kénytelenek szervezni. Szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy ezen a napon minden Önökért legyen. A nagy nap gondos megtervezése, a legapróbb részletekre is ügyelő szakembereink garanciát jelentenek arra, hogy ezen a napon Ön mindent profi kezekben tudhat.

Lehetőségek tárháza az Ön kívánsága szerint! Kristálypoharastól - a kockás terítősig, a kaviártól a kemencés csülökig... Nálunk minden stílusirányzat megtalálható, mi szem-szájnak ingere.

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

Örömmel készítettük el az alábbi ajánlatot életük nagy eseményére.

Esküvői teendők

Letölthető listánk segít abban, hogy ne mulasszanak el egyetlen fontos határidőt sem. Esetlegesen felmerülő kérdéseik megválaszolása illetve egy személyes találkozó egyeztetése céljából készséggel állunk rendelkezésükre az elérhetőségek egyikén.

Nálunk minden megtalálható egy ideális esküvőhöz, Önnek csak a menyasszonyt és a vőlegényt kell hoznia! Akár egy 300 fős lakodalmat is megrendezhet éttermünkben. Ha szeretné, hogy mind a helyszín, mind a menüsor emlékezetesen kiváló legyen, akkor legyen vendégünk rendezvényével.

 

alt

alt

E-mail Nyomtatás PDF
Jul 03

Rendezvények

A Malom Club helyt ad nyilvános rendezvényeknek is, mint pl. a Szilveszteri mulatság. 

Vállaljuk családi, baráti, céges rendezvények, partik, előadások, lakodalom, eljegyzés, keresztelő, leány és legénybúcsú, halotti tor, osztálytalálkozó, névnap, gyerekzsúr megszervezését, teljes körű lebonyolítását kisebb-nagyobb exklusive, klimatizált termeinkben vagy az Önök által kiválasztott külső helyszínen.

Sok szeretettel várjuk kedves vendégeinket.

   Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

No thumbnails found
 

 alt

E-mail Nyomtatás PDF
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >> 2. oldal / 2



Elérhetőségeink

Cím: 6500 Baja, Szegedi út 19.
Telefon: +36 30/616-4306
E-mail: malomclub@fibermail.hu

Nyitva tartás

Étterem
Hétfő-Csütörtök: 06:00-22:00
Péntek - Szombat: 06:00-23:00
Vasárnap: 06:00-22:00

Bowling center
Hétfő-Csütörtök: 11:00-22:00
Péntek - Szombat: 10:00-24:00
Vasárnap: 10:00-22:00

 

 

 

~ További információk ~

www.malomclubbaja.hu